Ögonfransfärgning

Idag färgade jag ögonfransarna på min älskade mamma. Vi använde oss av Depends ögonfransfärg. Den kan jag verkligen rekomendera! Det var första gången & resultatet blev jättebra! Mamma blev nöjd. Tyvärr såe tänkte man jue inte på att ta för & efterbilder, såe ni får endast se efterbild & när färgen verkar.

 
 
 

Dagens lunch - Köttfärssås

Idag blev det spagetti & köttfärssås till lunch. Det var smaskens!
 
 
 
.:+*Mmm..*+:.

En dag vid sjön

Har haft en härlig dag vid sjön idag Det var tänkt att vi skulle vara där några enstaka timmar, men slutade med att vi var där i över åtta! :) Hela dagen alltså. Vi grillade korv & hade de mysigt. Mitt Hjärtegull var självklart med & hennes kompis Tess. Dem lekte, beundrade sjön & smaskade korv & godis. Dem njöt verkligen. Vi hade tur med vädret, inte en enda droppe regn. Hurra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Big Street

Idag blev jag bjuden på mat. Det blev grillad fläskfilé med tillbehör för min del. Uhh, vad gott de var & det blev jue bara bättre när jag var vrålhungrig när dem kom med maten. Minns inte ens när jag var såe hungrig sist! :D

 
 
 
Yummiyum!

Coca Cola Zero

Vilken gullig & påhittig pojkvän man har ^^,
 
 
 

Dagens fynd - Kofta & armband

Har köpt mej en kofta & armband i gulligt rosa. Båda var nedsatta till halva priset såe jag fick koftan för 199:- & armbandet för 25:-. Inte illa!
 
 
 
 

Hemgjord kebabsallad

Ikväll blev det hemgjord kebabsallad till middag. Västerås kebab äe verkligen jättegod, den äe tunn & smakrik. Enkelt, bara att värma och göra lite sallad eller varför inte ha på pizzan? Ett tips: Det står hur man gör kebabsås på baksidan av förpackningen & den äe verkligen jättegod.
 
 
 
 
.:+*Yummiyum*+:.

Grattis farfar!

Hipp, hipp, hurra till världens bästa farfar som fyller år idag!
 
Idag har vi varit till min farfar på kalas. Det firades med jordgubbstårta & trevligt sällskap.
 
 
 
 

Ett moln - Hjärta

 
Kärleken kan spira där man minst anar det. Såg ett moln häromdagen som påminnde om ett hjärta. Kanske var det någon däruppe som ville ge en kärleksförklaring till sin älskade..?
 
 

Dagens tips - Rosa Plattång

Vem drömmer inte om den där snygga, rosa, tjejiga plattången? Jag hittade en riktig godbit jag gärna tipsar er om, ifall ni som jag älskar allt i rosa.
Denna skönhet finns att köpa HÄR!

Dagens lunch - 22 juni.

Det blev en snabb lunch idag. Gurka, majs, riven ost, lök & skinka på det en klick hemgjord tzatziki. Snabbt, gott & enkelt.
 
 
.:+*Yummi*+:.

Högklackat i rosa x 6

 
1. 449:- HÄR (Obs! Just nu rea 179:-)
2. 399:- HÄR
3. 399:- HÄR
4. 399:- HÄR
5. 399:- HÄR
6. 299:- HÄR
 

Glad midsommar!

 
 
 
 

Grillning - Yummi!

Idag blev det grillat för första gången i år. Yummiyum vad gott de var. De blev grillad barbeque marinerad fläskytterfile, halloumi & majskolv, till de potatissallad med purjosmak.
   Medan vi grillade såe njöt hjärtegullet bland sina nallar på filtarna. Vi hann precis äta klart till de började bli kyligt ute. Riktig myskväll!
 
 
 
 
 
 
.:+*Yummiyum!*+:.

Min Bebis - Kärlek!

Känner att jag bara måste visa upp mitt hjärtegull! Min lilla Bebis som äe de bästa jag har! Hon äe en 13 årig Golden Retriver men äe som en liten valp. Sällskapssjuk äe hon, vill aldrig vara ensam. Uppmärksamhet vill hon ha hela tiden, får hon inte det blir hon som en tråtsig liten 2 åring.
   Har man varit & handlat vill hon hjälpa till & bära hem varorna, hon ställer sej mitt för benen och börjar naffsa i kassen tills man rotar fram någonting som hon kan bära. Dåe blir hon glad & trallar hemåt. Kärlek!
 
 
 
 
 

Min rosa cykel - Lycka!

Ååh, jag känner mej som ett litet barn igen. Jag har blivit med cykel idag, en ROSA! Av ren slump möttes vi & det sa klick på en gång! Dem säger att jag såg ut som ett litet glatt barn när jag rullade den mot kassan.
   Namnet säger väl allt, Hearts Desire. Det var den sista kvar såe det var nog meningen att de skulle bli vi. Åååh, lycka!!
 
 
 
.:+*Min gobit*+:.

Doftspray - Luftfräshare

Världens godaste doftspray har jag luktat på idag, Glade - chrisp white cotton. Den luktar såe gott att jag skulle kunna spraya in mej & gå och bara gå & dofta hela dagen. Den luktar såe fräsht & gott. Kan inte sätta fingret på exakt vad man kan jämföra doften med vit bomull står de jue men de äe jue ingenting man kan jämföra med. Man får helt enkelt skaffa sej en eller se om det finns en provflaska på affären. ;)
 
Denna var dessvärre inte min, men de blir nog av & köpa en imorgon! :)
 
 
 
 
.:+*Doftar underbaart*+:.

Bjuden på fika

Idag såe blev jag bjuden på riktigt yummigt fika. Varm choklad med mini marshmallows & grädde, till det varm toast med salami & ädelost. Yummiyum vad gott de var!
 
 
 
 
.:+*Mmm..*+:.
 
 

Outfit - Leopard tema

 
 
 
 
1. Solglasögon - 129:-  HÄR
2. Armband - 149:-       HÄR
3. Bälte - 399:-             HÄR
4. Klänning - 499:-        HÄR
 
 
 

Pink Sugar - Glossy Shower Gel

Pink Sugar har en härlig mild doft som påminner om sockervadd. Den äe söt, tjejig & helt underbar. Deras duschtvål äe fantastisk och luktar såe gott. Doften håller i sej länge & försvinner inte som såe många andra tvålar direkt man sköljer av och klivit ur duschen.
 
Denna underbara duschcream finns att köpa HÄR!
 
 
 
 
.:+*Pink Sugar - ett måste för sockervaddsälskaren*+:.

Läckra knivar - i rosa

Jag har världens finaste knivar, med sin ljusrosa nyans tar de alla oss flickor med storm i köket. Jag tycker dem äe såe himla fina att jag inte ens vill ta ur dem ur förpackningen, jag vill bara ha dem där för att titta på dem. Haha.. Men snart måste jag väl ta och skärpa till mej och inse att de äe min blivande hjälpreda i köket, men inte ännu på ett tag ;)
 
 

.:+*My Delicious Knives*+:.

Dammsugare - Dirt Devil popster

Jag har en av världens finaste dammsugare! Den äe rosa, liten & smidig. Precis som en dammsugare ska vara. Haha.. Visst kan det vara tråkigt & städa, dåe blir de jue genast mycket roligare om man har en dammsugare i sin favoritfärg. För mej ska en en dammsugare ha bra uppsugningskraft och vara lätt att förflytta. En stor, klumpig & tung dammsugare äe ingenting för mej..
   Jag vill tipsa er om Dirt Devil, dammsugaren för dej som gillar smidighet & färg. Den finns i fler färger & jag äe verkligen supernöjd. Jag var först lite skeptisk för dammsugare som har en snygg färg & äe bra brukar jue oftast kosta en del ocksåe. Men detta tycker jag verkligen var ett kap. Smidig, snygg, bra pris & helt enkelt en kär hushållsvän!
   Mer nyfikna såe kan ni kika HÄR!
 
 
 
.:+*Min fina hushållsvän*+:.

Tena - Wash Cream

Tena tvättkräm äe verkligen underbar. Det äe en mild tvål som rengör, återställer och skyddar även den känsliga huden. Den innehåller pH 5,5 och behöver inte sköljas av med vatten, men det gör jag ändåe.
   Den kan verkligen användas till de mesta, jag använder den även som sminkborttagning & jag tycker det fungerar perfekt. Sminket lossnar lätt som en plätt! De har andra produkter ocksåe, som hudkräm, våtservetter m.m.
 
Den finns i olika stora förpackningar. Den stora med pump har jag hemma i badrummet & den mindre brukar jag packa med mej om jag reser någontans. Supersmart! :)
 
Ni kan läsa mer om produkterna HÄR!
 
 
 
 
 
.:+*Tena tvättkräm, för mej en självklarhet*+:.

Solig hälsning

 
 

Regnoutfit

Du finner:
HÄR - Paraplyet 149:-
HÄR - MP3:n 595:-
HÄR - Jackan 1395:-
HÄR - Gummistövlarna 599:-

Bull & brödbak

Ikväll såe fick jag sådan baklust, det blev kanelbullar & bröd. Mm.. Såe himla gott med nybakat. Hade först tänkt att bara baka bröd, men när degen skulle jäsa såe passade jag även på att baka lite bullar. Lagom till att bullarna var klara skulle brödet in i ugnen. Perfekt! :)
 
 
 
 
.:+*Yummigt med nybakat*+:.
 

Min rosa verktygslåda ♡

Jag har världens finaste verktigslåda. Varför..? Jo, den är rosa! Den äe såe tjejig att de äe gulligt. Jag vill bara börja hantverka med en gång!
   Hammaren, skruvmejslarna, vattenpasset, tången och måttbandet äe i samma rosa nyans. Såe ber någon mej om hjälp såe kommer jag farande med min egen låda! :)
 
 
 
 
 
.:+*I just love my PINK toolbox*+:.
 

Godisglass - SIA

Jag har sett att det har kommit en glass sort från SIA med Godissmak. Jag var först lite tveksam men idag fick jag för mej att testa den och jag blev verkligen positivt överraskad. Den äe jättegod! Och det smakar godis, påminner typ om sånna hårda karameller.
   Den hade en härlig färg med perfekt krämig konsistens som glass ska ha. Och i glassen fanns det små, små godisbitar. Det smakade verkligen sommar, ett måste att testa!
 
 
 
 
 
.:+*Yummiyum!*+:.
 

Adopt a Dog or Cat! ♡

Jag har nog fått en av de finaste presenter man kan ge till en djurälskare. Adopt a dog, en liten söt vovvenalle som representerar att man räddat livet på en vovve eller katt i Asien. De finns visst i många olika raser, och med tanke på att jag har en Golden Retriver såe var nallen ocksåe självklart det. Jag blev såe rörd av den fina presenten som skall på en riktigt fin plats här hemma. Tack min snälla pojkvän!
 
 
 
 
.:+*Adoptera en vovve eller misse du ocksåe*+:.
 
 
 

Viva La Diva

Ett supersött nagellack som har en lite lägre prisklass men håller bra. Finns i många härliga färger! Du hittar de i de flesta kosmetikbutikerna.
 
 
.:+*Viva La Diva*+:.
 

Pasta Carbonara - Snabbt & enkelt.


Ibland kanske inte tiden räcker till eller man inte har lust att laga mat, eller såe kanske man helt enkelt inte orkar stå i evigheter, speciellt nu på sommaren när man helst vill vara ute. Dåe kan jag tipsa om min Pasta Carbonara, snabbt, enkelt & yummigt!
 
Du behöver:
1-2 pkt strimlad bacon. (jag varierar)
1 stor gul lök.
Broccoli (efter eget tycke)
En skvätt cream fresh.
5 dl matlagningsgrädde/vispgrädde.
Riven ost, ca. 1.5- 2 dl.
♡ ½-1 grönsaksbuljongtärning. (efter eget tycke, jag tar lite mer än halva)
 
Gör såe här:
Skär baconen i mindre bitar & stek.
Hacka löken & fräs de med baconen.
♡ Häll i cream freshen & grädden.
I med riven ost & grönsaksbuljongtärningen.
Till sist i med broccolin.
Låt stå & puttra till det blir en creamig konsistens.
 
Servera med spagetti & majs. Eller annat om såe önskar. Smaklig måltid!
 
 
.:+*Pasta Carbonara a'la Sarah*+:.


Kärleken - Min Bebis

Nu äe sommaren äntligen här på riktigt & man känner att vindarna som var såe kyliga för inte såe länge sedan har blivit varma. Det gillar verkligen jag & mitt Hjärtegull!
 
 
.:+*Jag & min Bebis*+:.

Helgens mat

I helgen såe lagade jag vitlöksmarinerad fläskytterfilé med tagiatelle, sallad & hemlagad kantarellsås. Yummi! Hade middagsgäster & maten blev succé. Blev såe mycket att gästerna fick matlådor med sej hem. Haha..
  Det jag tycker man skall tänka på när man marinerar kött äe att massera in marinaden några timmar innan.
Minst 2 timmar enligt mej, gärna lite fler.
 
 
 
 
 
.:+*God mat för alla tillfällen*+:.

Spindelfobi - Hjäälp!


Jag har haft spindelfobi såe länge jag kan minnas, och inte nog med det. På senare tid har jag fått sådan rädsla för avloppsspindlar efter att det var en på jobbet.. Stor, kraftig & lääskig spindel som kryllar fort som tusan. Aaaw.. :/ Såe för mej äe det noga med att ha badrummsdörren stängd, toalocket ner & kika omkring innan man går in.
   Häromdagen såe var det en person som skulle vara såe otroligt rolig. Jag går in i badrummet & skall hämta nagellack & rotar omkring efter den nyansen jag vill ha. Långt ner i ögonvrån ser jag någonting stort & svart på toan. I panik vänder jag mej om, hoppar skyggat tillbaka & vrålar rakt ut & i rädsla! En STOOR SVART ÄCKLIG spindel ligger på toalocket & stirrar på mej! Utanför hör jag hur alla gapskrattar!
   Tur att den var i plast! Och dessutom sägs det att det inte äe över ännu.. Hjäälp..!
 
 
 
.:+*Fobier ska man hålla för sej själv*+:.

Heiress - Body Lotion

Världens godaste Body Lotion äe helt klart Heiress av Paris Hilton. En väldigt frisk & fruktig doft som passar perfekt både till vardag & när man vill lyxa till det.
   Den ursööta flaskan äe jue bara ett +! Den äe inte såe lätt & få tag på längre men när min pojkvän (som vägrade ge upp) väl hittade den såe ropade jag ut min glädje & beställde 4 stycken :) Min mamma älskar ocksåe den här doften såe hon fick en av mej. Nu behöver jag inte "snåla" i sommar.
 
 
.:+*Underbaara Heiress*+:.

Disney World

Disney World drömmer väl vi många om att åka till, speciellt vi Disneyälskare. Gissa vad? Jag har fått sööta souvenirer därifrån!
   En supersööt Mimmi-nalle (jag som ääälskar nallar) & en supersöt rosa t-shirt med Nasse på. I love it! Helt enkelt bedårande. :)
 
 
 
 
.:+*Disney World, snart kommer jag. Hihi..*+:.

Cover Girl - Wetslicks

Cover Girl Wetslicks lipgloss äe verkligen underbar. Den har en creamig konsistens & doftar väldigt sött. Det räcker med en liiten gnutta för att få den där perfekta finishen.
   Jag har fått nr. 410 i en underbar rosa nyans & jag älskar den! Den kommer nu att stadga sej i min handväska framöver! :)
 
 
.:+*CG wetslicks*+:.

Calvin Klein - Plånbok

Min nya fina Calvin Klein plånis. Den har rest en lång väg för att komma till min famn, ända från USA. Och glad äe jag för det! :)
 
 
 
 
 
.:+*My C-K thing*+:.

Victoria's Secret

Victoria's Secret body mist Strawberries & Champagne 250 ml.
Rosa necessär, med vingar som dekoration.
Trosor - Love Pink med rosa spets.
 
 
 
 
.:+*Victoria's Secret - Många flickors dröm*+:.

Syster

Idag har jag fått försenade födelsedagspresenter av min älskade lillasyster. Fyllde år i maj men har tyvärr inte träffat henne, för hon bor ungefär 50 mil bort. Men idag kom presenterna med "bud". Det var en hel kasse med massa fina presenter. Bebis fick en IOR nalle från Disney World som skramlar när hon leker med den. Den var verkligen uppskattad! Min syster & hennes pojkvän har vart i USA såe jag fick mycket härligheter därifrån!
 
 
 
 
 
.:+*Bebis leker med sin IOR*+:.

Flowers

 
Jag har fått en jättefin ROSA blombukett. Jag som äälskar blommor men det tråkiga med blombuketter äe jue att de oftast vissnar & tappar färg ganska fort. Tänk om dem kunde hålla i evigheters evigheter istället. Alltid lika tråkigt när blommorna vissnar.. Passar jue perfekt med blommor nu när det äe sommar med lite härliga dofter i lägenheten. Mmm..!
 
 
 
.:+*Ljuvliga blommor*+:.

Bed Head - TIGI

Bed Head Tigi After Party äe en lätt hårcream & luktar dessutom fantastiskt gott. Krämen ger håret fantastisk glans & lyster. Jag äe supernöjd med produkten & kan verkligen rekommendera den. Ger håret en frisk & mjuk känsla & doften håller i länge. Det äe värmeskyddande, såe perfekt att applicera i håret innan du ska föna, locka eller platta. Eller bara ha i håret för en härlig doft.
   De finns i större tub a'la 100 ml & mindre a'la 50 ml. Den söta rosa tuben gör jue att den äe lätt att hitta bland alla hårprodukter i hårsalongen.
 
 
 
.:+*Bed Head TIGI After Party*+:.

Falukalaset

Yaay! Fått en massa nallar på Falukalaset i helgen. Träffat trevliga människor, sett på uppträdanden, ätit Langos & haft de allmänt bra. Självklart ska jag dela med mej av nallarna till mitt hjärtegull, Bebis (min vovve). Jag verkligen älskar nallar. De äe såe lurviga & mysiga. Tur att nallar äe någonting man aldrig kan få för mycket av! ♡ ♡
 
 
.:+*Jag & Nallarna*+:.