Underbara smootie

Idag startade jag dagen med en underbart god smootie. Jag äe helt fast för smooties nu. Och jag har börjat exprimentera med lite olika bär, frukter & annat gott. Jag delar glatt med mej av dagens smootierecept. Som ni kanske märker så blir det rätt mycket smootie såe har ni någon att "smootiea" tillsammans med såe äe jue det perfekt. Annars kan ni ställa in de i kylen & ta de som mellanmål under dagen :)
 
Mixa ihop:
En och en halv näve frysta bär (hallon & blåbär).
En halv liter lättfil.
♥ En näve havregryn.
En banan.
Ungefär en matsked Fun Light saft Jordgubb.
 
MIXA IHOP & NJUT!
.:+*Yummiyum!!*+:.

Fika

Idag hade jag sådan tur att bli bjuden på fika av min vännina. Det var jättetrevligt. Men tur i oturen såe kom vi precis i lunchrushen. Såe vi fick tålamodigt vänta tills vårt nummer ropades upp. Tror de var minst tjugo personer före oss i kön. Haha.. Tur det gick fort!
   Det blev hallonsoda & bombmurkla. Yummiyum! Vi satt nog & småpratade i någon timme innan vi fortsatte ner på byn för att kika lite i affärer. Men dock hittade jag INGENTING. Men tur var väl det. Jag som har såe lätt för att köpa saker bara för att det äe fint, fast jag inte har någon som helst användning för det. :)
.:+*Yummiyumyum!*+:.

En blogg som alla andra

Blogg, ja det har jue tagit stor plats på internet nuförtiden. Alla pratar om det, alla har det och alla läser det. Eller ja, inte alla kanske men otroligt många. Så man vill jue inte vara sämre än någon annan såe nu provar väl även jag på bloggvärldens alla galenskaper & härligheter.
   Detta sägs vara ett fantastiskt sätt att nå ut till människor, men dåe måste man jue ocksåe ha någonting intressant att skriva om såe läsarna vill återkomma. Ja, nu "pladdrar" jag mest bara på för att få iväg mitt första inlägg såe jag har det överstökat. Hjärtligt välommen!
 
.:+*sarings.blogg.se*+:.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.