Jag vann - Xbox ONE!

Jag var med i en tävling som GAME anordnade häromveckan & jag vann! Helt otroligt. En helt ny Xbox ONE konsol med alla tillbehör. Jag trodde inte mina ögon när jag läste på deras sida. Mina ben höll på & vika sej av glädje!
   Man skulle motivera varför Xbox ONE skulle passa bra hemma hos just sej. Och endast två dagar senare fick jag hämta ut vinsten i deras butik. Och idag packade jag upp den. Passade såe otroligt bra där intill TV:n. Hihi..!
 
 
 
 
 

.:+*Hurraa!!*+:.

Ny dammsugare

 
 
Självklart såe gick min dammsugare sönder häromdagen. Först lossnade grejen man fäster fast dammsugarpåsen med. Sedan slutade den helt plötsligt fungera. *Suck..* tänkte jag. Jag som älskar min rosa dammsugare. Men mitt i all sorg såe hittade jag en likadan av en slump på intenet och de fanns få i lager nere på stan. Såe dåe var de bara att köpa en ny. Den är såe liten, smidig & lätt. Lätt att städa & lätt att ställa undan. Perfekt!
 
 
 
 
 
 
.:+*Min nya städhjälp*+:.
 

Inköp

 
 
Har köpt mej rosa köksvåg & rosa kökskniv. Såe himla snyggt. Nu är det bara att sätta igång med matlagningen.
 
Köksvågen finns att köpa HÄR!
Kniven finns att köpa HÄR!
 
 
 
 
.:+*Pretty with pink*+:.

American Hustle

Var & såg filmen American Hustle häromdagen. Den var helt okaj. Inte en av de bästa filmerna jag sett. Kändes dock lite långdragen ett tag mot slutet. Efter filmen blev det promenad hem. Kvällsluften känns mycket skönare nu. Är våren på väg nu kanske..?
 
 
 
 

.:+*Biosnacks!*+:.
 
 
 
 

Wayne´s Coffee

Idag har jag varit på stan med en vännina & fikat på Wayne´s Coffee. Det blev varm choklad med grädde & vaniljsemla. Yummieyum❣ 
   Vi passade även på att kika lite i butiker, finns såe mycket fint. Var bl.a inne på Rajadär finns det mycket spännande & udda ting. ツ
 
 
.:+*Wayne´s Coffee*+:.

Victoria's Secret

 
De enligt mej godaste dofterna i Victoria's Secrets samling äe utan tvekan Love spell & kort därefter kommer Pure Sedection.
   Visst äe de härligt att de finns i både lotion & mist. När man har tagit en lång dusch kan det absolut vara skönt att smörja in sej i en god krämig lotion som doftar när man går & lägger sej på kvällen eller när man skall ut på roligheter. Medans man andra gånger har lite bråttom och bara vill känna sej lite extra fräsch kan det vara skönt att ha misten - snabbt, enkelt & bekvämt.
   Inte behöver man ta mycket heller & det doftar lääänge❣
 
 
.:+*My favourites*+:.

Tillbaka

Nu äe jag tillbaka efter ett ganska långt uppehåll. Tankarna for helt plötsligt tillbaka i bloggen igen & jag kikade in en snabbis. Insåg dåe att jag faktiskt saknat de.