Horses

 
.:+*WhiteBeauty*+:.

Tänkvärt - Beautiful

 
 

Sweet and Delicious

En av världens godaste hand creamer måste vara Sweet and delicious från gina tricot. Den luktar såe otroligt sött & friskt & den söta rosa tuben äe jue bara ett plus!
   Den innehåller 50 ml & kostar 29 :-. Perfekt att ha i handväskan nu i sommar om man känner sej torr eller bara vill lukta gott om händerna.
 
 
 
.:+*Oh, so sweeit*+:.

Ringar

Ringar tycker jag äe en del av sommaren. Det blir extra snyggt när man fått lite solbränna & inte äe lika blek som jag just nu. Haha..
   Stora, mindre, glammiga eller enkla. Denna ring hittade jag på Ur&Penn för 79:-. Jag gillar den. Den äe enkel, snygg & bekväm. De små "diamanterna" gör den lite mer glamourös & piffar till.
 
 
 
 
.:+*Min finfina ring*+:.

Beverly Hills


 Ingen har väl undgått Dylan, Brandon, Kelly, Donna, David, Brenda & Steves liv i ungdomsserien som blev en enorm succe på 90-talet & håller lika mycket än! Nu när vädret inte vill desamma som vi & bjuder på blåst & regn istället för solsken, kan det vara mysigt att krypa ner under filten till en gammal serie. Beverly Hills äe lika bra nu som dåe & de äe alltid mysigt & bara mysa till en kopp med varm dryck ibland. ^^,
 
 
 
.:+*Sevärd serie från 90-talet*+:.

Marknad

Jag var på marknad med min kusin idag. Hittade sockervadd. Det var sååe länge sedan vi åt de såe vi var bara tvugna & köpa. Det var jordgubb, banan & blåbärssmak. Yummiyum vad gott de var! Men det slutade jue att man vart helt blå om munnen :D
 
 
.:+*Gott med fluff*+:.

Ljusdekorationer

Jag tycker det äe jättefint med levande ljus. Såe jag äe väldigt svag när det gäller ljuslyktor & andra fina ljusdekorationer. Dessa ljusrosa ljuslyktor hittade jag på In&Finn, en butik som har massa fina saker inom inredning & annat skoj. Dessa tre kostade 169:- & fanns även i andra fina färger. De säljs tillsammans, ej styckvis. Sanden jag dekorerat med har jag köpt separat.
 
.:+*Pretty Pink+:.

Strawberry & Milkshake

Mmm.. Ännu en av I Love... sortimentets underbaara dofter. Luktar mild jordgubbsmilkshake.. Yummi! Man kan lixom stå & tvåla in sej i evigheter, haha..! 
 
 
.:+* Jag älskar I Love...*+:.

Krulltott

Igår kväll efter jag duschat såe flätade jag håret i småflätor. Det tog ungefär en timme och blev 17 stycken. Man kan jue göra mindre & fler (mindre krull) eller större & färre (större krull).
   Imorse såe blev det ett jättekrull, såe jag fick lov att försöka platta ner det med händerna men efter en liten stund blev det "poff" igen. Haha.. Såe när jag skulle ut på marknaden såe fick jag lov att sätta upp övre delen av håret i en snodd såe det inte blev ännu värre när det blåste. Jag använde ingen spray eller produkter för att styla till det, jag smorde bara in det med en doftande kräm innan jag började fläta. Det tar jue tid såe det kan vara bra att ha en sprayflaska med vatten som man kan hålla håret vått när man flätar. Flätar man när håret är torry tycker jag inte det ger samma effekt, det blir kraftigare lockar och håller mycket bättre om man flätar när det är blött. Det har hållit hela dagen för mej, får se hur vackert det äe imorgon. Haha..!
 
Det äe jue inte det lättaste att fläta på sej själv såe man kan jue alltid be någon annan om hjälp om man tycker det äe svårt. Och man ska inte fläta för löst dåe håller inte heller lockarna såe länge. Men inte heller för stramt såe det ömmar. Det känner man nog av bäst själv!
 
En kvinna på marknaden blev såe glad när hon såg min krullfrisyr, massa fina minnen kom tillbaka sa hon. Det var sååååe länge sedan hon hade sett såe vågigt hår. Kul!
 
 
.:+*Krulltotten*+:.