Prinsessan & Marinsoldaten

Äe du som jag, svag för underbart romantiska kärlekshistorier? Dåe måste du se denna, Prinsessan och marinsoldaten (The princess and The marine). En otroligt vacker kärlekssaga som handlar om en prinsessa vars föräldrar planerar bortgifte. Hon tror på den sanna kärleken, och vill älska mannen som hon skall gifta sej med. Av sorg gömmer hon sej i sitt rum och tar hon telefonen och med slutna ögon slår hon ett slumpmässigt nummer som visar sej vara en lyckoträff!
   Hon kommer till Marinsoldaterna i hennes stad och blir blixtförälskad i en av dem. Men deras kärlek uppskattas inte av hennes familj och omgivningen såe de beslutar sej att fortsätta träffas i hemlighet. Det upptäcks och hon hålls kvar innanför palatsets portar.
   En sann kärlekshistoria om en prinsessa som väljer att leva som flykting med sin kärlek i ett främmande land istället för att vara kvar som en olycklig prinsessa.
   Denna film äe verklighetsbaserad vilket bara gör den ännu bättre. Ett måste för romantikern! Inte såe lätt att få tag på, men jag tycker verkligen det äe värt det!
  Läs om det verkliga paret HÄR, HÄR och HÄR!
.:+*Filmtips*+:.

Kommentarer
T säger:

Vilken film.

2013-04-18 | 18:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback